Damesmode die bij je lichaamstype past

dameskleding

Damesmode is door de geschiedenis heen in alle culturen belangrijk geweest. De kledingstijlen zijn veranderd en naarmate elk decennium verstrijkt, is het silhouet of de vorm geëvolueerd en veranderd. De zoomlijnen hebben zich voortdurend aangepast en dat geldt ook voor de broekvormen, tot in de jaren vijftig droegen vrouwen zeer zelden broeken. De huidige damesmode verandert snel van seizoen tot seizoen en van jaar tot jaar, maar er is ook een enorme verscheidenheid aan verschillende stijlen in de mode op elk moment en naast klassieke stijlen die tijdloos zijn en nooit echt uit de mode raken. Deze enorme selectie stijlen betekent dat iedereen, ongeacht haar maat of vorm, de perfecte kleding kan vinden die er geweldig uitziet, zolang ze maar weet waarnaar ze op zoek is.

De sleutel tot het vinden van de kleding die er geweldig uitziet, is om je lichaamstype te identificeren en de juiste kledingstijl te kiezen die past bij je lichaamsvorm en deze verbetert. Er zijn vijf hoofdlichaamsvormen, elk met een eigen kledingstijl die het beste bij hem past. Hoewel dit de zaken nogal vereenvoudigt en in het echte leven, is het niet altijd mogelijk om iemand in deze groepen in te delen, het geeft een algemeen idee over welke kleding je moet proberen.

Voorgesteld lezen: Revolution Time in de wereld van damesmodekleding

Dameskleding voor peervormen

Peervormig beschrijft degenen wiens heupen breder zijn dan de rest van hun lichaam. Dit zijn dames die de neiging hebben om rond hun heupen en dijen zwaarder te worden en in verhouding kleinere bustes en slankere tailles hebben.

Kleding die flatteert en een peervorm accentueert, zal over het algemeen in de taille passen en vanaf de taille wijd uitlopen om over de heupen en dijen te schuiven. A-lijnrokken zien er geweldig uit op die met een peervorm. Andere trucs om een ​​peervorm te flatteren zijn onder meer het balanceren van de heupen met brede of gedetailleerde halslijnen of broeken met wijde pijpen. Peervormen zien er het beste uit met donkere kleuren en zo min mogelijk poespas en details op de onderste helft.

Dameskleding voor appelvormen

Dames in de vorm van een appel hebben de neiging om rond hun middel aan te komen en worden gekenmerkt door dikkere tailles, rondere buiken en relatief slankere armen en benen. Ze kunnen het beste uit hun benen halen door korte rokjes te dragen en hun armen door mouwloze tops te dragen. Ze moeten vermijden de aandacht op het midden van hun lichaam te vestigen door iets dat nauw aansluit, riemen of details rond dit gebied te dragen. Empire-lijnjurken en -tops zijn vooral flatterend voor appelvormen, omdat de stof van net onder de buste valt en over de buik glijdt.

Dameskleding voor zandlopervormen

De zandlopervorm wordt gekenmerkt door vrouwelijke rondingen of een grotere buste en heupen met een slanke taille. De sleutel tot het aankleden van deze vorm is om de rondingen te vieren en in te snoeren met een riem om een ​​slanke taille te benadrukken.

Goed passend en ondersteunend ondergoed is een goede basis voor een flatterende outfit voor een zandlopervormige dame. Kokerrokken met aansluitende tops werken goed voor mensen met een zandloperfiguur, net als tops met v-hals, vierkante nek of overslagstijlen. Vermijd kleding die te los zit of te plakkerig is. Getailleerde of jersey kleding die over rondingen strijkt, ziet er het beste uit.

Voorgesteld lezen: Tips om online dameskleding te kopen

Dameskleding voor slanke monturen

Sommige dames hebben zeer slanke frames met weinig definitie tussen de buste, taille en heupen. Er zijn tal van verschillende stijlen die deze lichaamsvorm met succes kan dragen, maar over het algemeen zullen functies die vorm toevoegen het meest flatterend zijn. Zoek naar ruches, peplums, details, draperingen en blokkleuren om volume en interesse aan outfits toe te voegen.

Er zijn tal van andere slimme trucs die u kunt gebruiken om uw minst favoriete delen van het lichaam te vermommen of de aandacht af te leiden. Je kunt ook grotere delen van het lichaam in evenwicht brengen door er eenvoudige, eenvoudige kleuren op te dragen en kleding die een ander deel van het lichaam groter doet lijken.

MustHaves By Elja - Elegante dameskleding het hele jaar door geschikt voor alle maten. Blader door onze uitgebreide selectie dameskleding tegen betaalbare prijzen. Vind het perfecte item met een stijl die bij je past!

Comments

Popular posts from this blog

Waarom het kiezen van de juiste damesjassengroothandel belangrijk

Blijf warm en up-to-date met damessweaters

Fashion Frenzy - Het is tijd om je stijl naar een hoger niveau te tillen met dameskleding en accessoires